Klaus Iohannis: Persoanele peste 65 de ani vor putea ieşi din casă între orele 7.00-11.00 şi 19.00-22.00

0
95

Președintele a anunțat că persoanele cu vârsta de peste 65 de ani vor putea ieși din case între orele 7-11 și 19-22, ținând cont că vremea se încălzește.

„Începând de astăzi se schimbă intervalul de ieșire din casă, prin Ordonanță Militară. Persoanele peste 65 de ani vor avea la dispozitâție două intervale: 7.00-11.00 și 19.00-22.00, când vor putea să iasă din casă pentru cumpărături sau mișcare în jurul casei”, a spus Klaus Iohannis.

La ședinta de astăzi de la Palatul Cotroceni au fost invitați premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Educației, Monica Anisie, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

De la începutul epidemiei, președintele Iohannis i-a convocat cel puțin o dată pe săptămână la Palatul Cotroceni pe câțiva dintre membrii Guvernului, iar la finalul ședințelor a punctat principalele concluzii referitoare la evoluția situației COVID-19 în România.

Articolul precedentKlaus Iohannis: Școlile, grădinițele și universitățile nu se vor redeschide în acest an școlar
Articolul următorFurnizorii de servicii medicale private solicită reglementarea accesului prin telemedicină şi după 15 mai