Jurma: Aș vrea să știu ce profit este atât de mare, astfel încât să merite să moară părinții și copiii noștri

0
258

Medicul și cercetătorul Octavian Jurma a calculat că un român nevaccinat este ucis de COVID-19 la fiecare 4,1 minute, iar un român vaccinat este ucis de COVID-19 la fiecare 43,6 minute, atenționând că toate recordurile din valurile precedente au fost doborate în această săptămână, respectiv cazuri, internări, ATI, decese, atât în rândul adulților, cât și în rândul copiilor.

Afirmațiile cercetătorului Octavian Jurma vin după ce vineri s-a înregistrat un record absolut de 385 de decese provocate de COVID-19, în 24 de ore.

Octavian Jurma a spus că săptămâna viitoare va fi mai rău, indiferent de ceea ce facem azi, și doar peste două săptămâni începe să conteze ceea ce facem azi.

„Iar noi azi ne relaxam in continuare, noi azi avem timp sa asteptam „sa vedem ce se intampla”. Mor oamenii, asta se intampla (…). Aș vrea să știu ce afacere este atât de importantă încât să nu poată fi închisă pentru 30 de zile ca să salvam 10.000 de vieți. Aș vrea să știu ce profit este atât de mare și pentru cine, astfel încât să merite să moară părinții, bunicii și copiii noștri”, a scris cercetătorul, pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentDr. Zarafin: Cobaii au fost cei 40.000 de voluntari pe care s-au făcut testele pentru vaccinul anti-COVID
Articolul următorBucureștiul a ajuns la o incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 de 12,65 la mie