Iohannis: Vor fi deschise noi și noi facilități pentru vaccinare

0
304

Președintele Klaus Iohannis a declarat că Guvernul pregătește o campanie amplă pentru vaccinare, în care vor fi implicați artiști, sportivi și politicieni, fiind nevoie de o acțiune de conștientizare.

De asemenea, președintele a spus că „vor fi deschise noi și noi facilități și posibilități pentru vaccinare, pentru a veni noi spre cetățeni, fără să așteptăm acțiuni complicate din partea românilor. Vor exista centre de vaccinare foarte accesibile, din ce în ce mai mult se va renunța la programări, la rezervări, oamenii vor putea merge să se vaccineze și doar se vor programa pentru rapel”.

„Este nevoie, evident, de o acțiune foarte amplă de conștientizare și vom face aceste lucruri. Vor fi deschise noi și noi facilități și posibilități pentru vaccinare, pentru a veni noi spre cetățeni, fără să așteptăm acțiuni complicate din partea românilor. Vor exista centre de vaccinare foarte accesibile, din ce în ce mai mult se va renunța la programări, la rezervări, oamenii vor putea merge să se vaccineze și doar se vor programa pentru rapel”, a declarat Iohannis.

Articolul precedentPeste 84.600 de doze de vaccin antiCOVID, administrate de la ultima raportare
Articolul următorIohannis, despre când va fi ridicată starea de alertă