Iohannis: Trebuie să facem spitalele mai performante, mai sigure

0
145

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că este nevoie de reformă în domeniul Sănătăţii şi trebuie intervenit pentru a face spitalele mai performante şi mai sigure, el precizând că va vorbi mai mult despre aceste lucruri, miercuri seara, când se va desfăşura ceremonia privind numirea noului ministru al Sănătăţii.

USR PLUS a propus-o miercuri pe Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, pentru a prelua conducerea acestei instituţii.

Propunerea a fost înaintată premierului Florin Cîţu, a anunţat USR PLUS, într-un comunicat de presă.

Ad in title

Aflat în vizită la un centru mobil de vaccinare din comuna Afumaţi, judeţul Ilfov, preşedintele Iohannis a vorbit şi despre incendiul produs la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean din Slatina.

„Înainte de a ajunge la centru, am primit o veste tristă şi am fost pe telefon să am ultimele date. Există un incendiu la Spitalul de psihiatrie din Slatina. Datele de până acum ne arată că nu sunt persoane grav rănite, persoanele care au fost în incintă au fost evacuate şi pompierii abia acum intră să vadă dacă nu cumva a mai rămas cineva. Deci, situaţia definitivă va fi prezentată de cei care sunt acolo. Dar, deocamdată, din fericire, nu este aşa de grav cum ar fi putut să pară chiar la început. Însă semnalul de alarmă este clar. Este nevoie de reformă, trebuie să intervenim, trebuie să facem spitalele mai performante,mai sigure şi despre aceste lucruri voi vorbi mai in-extenso probabil în această seară când cred că vom avea ceremonia pentru un nou ministru al Sănătăţii”, a declarat Klaus Iohannis.

Articolul precedentCîţu: Guvernul nu intervine în desfăşurarea sărbătorilor, nu avem în vedere măsuri suplimentare
Articolul următorCîțu: Cel mai probabil, Ioana Mihăilă va depune jurământul în cursul zilei de miercuri