Iohannis: Pandemia de COVID-19 nu s-a încheiat. Vă solicit să acționați prompt în acest al patrulea val

0
49

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că pandemia de COVID-19 nu s-a încheiat, precizând că „cea mai bună armă împotriva acestui virus rămâne vaccinarea”.

„Știm deja care sunt măsurile care trebuie luate la nivelul spitalelor și sunt convins că veți depune toate eforturile pentru salvarea vieții semenilor noștri. Cea mai bună armă împotriva acestui virus rămâne însă vaccinarea. Imunizarea unui număr cât mai mare de persoane, comportamentul preventiv și respectarea măsurilor sanitare sunt soluțiile pentru a depăși cu bine și această nouă perioadă complicată din punct de vedere epidemiologic”, a declarat președintele Klaus Iohannis, la manifestările prilejuite de aniversarea a 190 de ani de existență a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București.

„Pandemia de COVID-19 nu este însă încheiată și vă solicit atât dumneavoastră, cât și celorlalte unități sanitare direct implicate să acționați prompt în acest al patrulea val”, a adăugat președintele.

Articolul precedentNelu Tătaru, despre vaccinarea anti-COVID obligatorie a angajaţilor din spitale şi şcoli
Articolul următorIohannis, despre Spitalul Militar Central: Un pol de excelență al medicinei militare românești