Iohannis, după vizita la centrul drive-thru din București: Imunizarea, singura cale de ieşire din pandemie

0
381

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, centrul de vaccinare drive-thru deschis în Piața Constituției. Președintele a declarat că astfel de centre vor mai fi organizate și i-a îndemnat, din nou, pe cetățeni să se vaccineze împotriva COVID-19.

„Bucureştenii vin să se vaccineze în număr mare, e foarte îmbucurător. Acest centru este un succes şi vor apărea cât mai multe de acest tip. La aceste centre se poate prezenta oricine, inclusiv cine e rezident la noi, inclusiv români din Diaspora. Vaccinarea e singura cale de ieşire din pandemie şi îi încurajez pe toţi românii să se vaccineze, e o nouă fază a campaniei, unde nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocraţie, se poate merge la vaccinare cum se întâmplă la acest centru drive-through. Sunt convins că și în București, și în țară, se vor organiza noi evenimente de vaccinare, maratoane sau centre drive-thru. Trebuie să înțelegem cu toții că este nevoie de această vaccinare”, a spus, joi, preşedintele Klaus Iohannis.

Primul centru de tip drive-thru din Bucureşti pentru cei care vor să se vaccineze împotriva COVID fără programare s-a deschis joi dimineaţă, la ora 8,00, în Piaţa Constituţiei. Acesta va funcţiona de luni până duminică, în intervalul 8,00 – 20,00, va dispune de patru fluxuri, iar vaccinul care va fi folosit este de la compania Pfizer.

Articolul precedentPE: Certificatul european COVID-19 poate fi electronic sau pe hârtie și nu va fi obligatoriu pentru călătorii
Articolul următorCentrul drive-through din Capitală: 280 de persoane s-au vaccinat deja împotriva COVID-19