Ioana Mihăilă (MS): Noul Spital Județean Vrancea va fi finalizat până în 2026

0
11

Medicul Ioana Mihăilă, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a anunțat că noul Spital Județean Vrancea va fi finalizat până în 2026 și va fi dotat cu 775 de paturi.

„Sistemul medical românesc are nevoie de reformă și de spitale noi. Alături de ministrul Sănătății Vlad Voiculescu am discutat ieri (n.r. miercuri) cu președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, deputatul Ion Ștefan și subprefectul Radu Țigănuș despre construcția noului spital județean Vrancea, care va fi dotat cu 775 de paturi și va fi finalizat până în 2026”, potrivit secretarului de stat Ioana Mihăilă.

La rândul său, subprefectul Radu Țigănuș a anunțat că a prezentat oficialilor din Ministerul Sănătății planurile privind construcția noului spital județean Vrancea.

„Am participat astazi 24 martie (n.r. miercuri), la o întâlnire cu Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu și Secretarul de Stat Ioana Mihăilă, alături de Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma și deputatul Ion Ștefan pentru a le prezenta oficialilor din Ministerul Sănătății planurile privind construcția noului spital județean Vrancea, spital ce va fi dotat cu 775 de paturi, ce respecta nZeB-ul și care va fi finalizat până în 2026! Am descoperit multă înțelegere și dorință de a reforma sistemul sanitar, un prim pas fiind reprezentat de construcția a noi spitale, lucru care nu s-a întâmplat în ultimii 30 de ani, și cu bucurie vă spun că Focșaniul va fi pe lista orașelor care vor beneficia de acest lucru.”, după cum a scris subprefectul Radu Țigănuș , pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentProf. dr. Cherecheș a demisionat din funcția de consilier onorific la Ministerul Sănătății
Articolul următor162.000 doze de vaccin Moderna sosesc vineri în România