Încă un medic a decedat din cauza COVID-19

0
287

Șeful secției Unității Primiri Urgențe a Spitalului Ilfov, medicul Gheorghe Cuculici, , în vârstă de 71 de ani, a murit noaptea trecută din cauza noului coronavirus, după ce a stat internat aproximativ o lună și jumătate la Spitalul Județean Ilfov. Anunțul a fost făcut chiar de colegii medicului, pe o rețea socială.

„Medicul Gheorghe Cuculici a murit noaptea trecută din cauza noului coronavirus, după ce a stat internat aproximativ o lună și jumătate la Spitalul Județean Ilfov. Între timp, medicul a fost externat, însă starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a fost internat din nou la secția de Terapie Intensivă. Din păcate, boala i-a afectat atât de tare plămânii, încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața”, au scris colegii acestuia pe o rețea de socializare.

Un mesaj de condoleanțe a transmis și Departamentul pentru Situații de Urgență.

„Suntem profund îndurerați de trecerea în neființă a medicului George Cuculici, șeful secției UPU din cadrul Spitalului Județean Ilfov. Dedicat trup și suflet meseriei de a salva, domnul doctor George Cuculici a fost unul dintre acei remarcabili profesioniști, pentru care viața fiecărui om, cu adevărat conta. Devotamentul, grija pentru oameni dar și preocuparea constantă de autocunoștere au devoalat imaginea palpabilă a unui adevărat salvator. După o luptă grea timp de mai bine de o lună, cu noul Coronavirus, inima domnului doctor, a cedat. Drum lin către Cer, domnule doctor!”, scrie în mesajul Departamentului pentru Situații de Urgență.

Articolul precedentCare sunt situațiile în care o persoană poate fi exceptată de la purtarea măștii de protecție
Articolul următorCe trebuie să facem și să nu facem după ce ne-am vaccinat antiCOVID-19