Inaugurarea Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara Pediatrica din cadrul Spitalului Monza Bucuresti

0
246

Spitalul Monza din Bucuresti a inaugurat in data de 11 octombrie 2013 Sectia de Chirurgie Cardiovasculara Pediatrica, destinata ingrijirii si tratamentului copiilor cu malformatii congenitale cardiace ce necesita proceduri si rigori speciale.

Noua sectie de Chirurgie Cardiovasculara Pediatrica din cadrul Spitalului Monza Bucuresti dispune de o infrastructura special proiectata, conceputa si realizata la cele mai inalte standarde europene, cu dotari de ultima generatie. in noul departament dedicat copiilor cu malformatii congenitale cardiace isi desfasoara activitatea o echipa completa de specialisti, cu o experienta si continuitate profesionala de peste 17 ani, in aceeasi formula.

Echipa sectiei de chirurgie cardiaca pediatrica este condusa de dr. Mircea Cotul, medic primar chirurgie cardiovasculara, dr. Antonela Muresan, medic primar anestezist, sef de sectie ATI pediatrie si dr. Simona Oprita, medic primar, cardiologie pediatrica.

in noua Sectie de Chirurgie Cardiovasculara Pediatrica a Spitalului Monza Bucuresti vor putea fi operati copii atat din tara cat si din strainatate.

in Romania, Spitalul Monza este prezent in sistemul medical privat de la sfarsitul anului 2012, dezvoltand un centru de excelenta in domeniul chirurgiei cardiovasculare. in cadrul Spitalului Monza Bucuresti mai sunt disponibile pacientilor servicii integrate de medicina interna, chirurgie generala, precum si din sfera altor specialitati medicale.

Articolul precedentProf. univ. dr. Ruxandra Ionescu: Durerea lombara este principala cauza de prezentare intr-un cabinet medical
Articolul următorNoua tehnologie cu laser Quicklase ajuta la tratarea problemelor stomatologice cu precizie si fara durere!