Guvern: Proiectul CNAS privind realizarea unui sistem integrat de management în sistemul de asigurări sociale de sănătate, aprobat

0
319

Guvernul a aprobat joi, prin Hotărâre, nota de fundamentare privind necesitatea și oportunitatea efectuării cheltuielilor aferente proiectului de investiții “Sistem Integrat de Management în sistemul de asigurări sociale de sănătate“, derulat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

“Astfel se asigură continuitatea şi finalizarea unui proiect important de investiţii: sistem integrat de management în sistemul de asigurări sociale de sănătate, un proiect derulat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

Principalul obiectiv al proiectului este dezvoltarea unui instrument care să consolideze capacitatea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate de a comunica rapid şi eficient cu instituţiile care alimentează cu informaţii sistemul de sănătate publică, a mai spus Dan Cărbunaru.

Proiectul a fost inițiat în urmă cu aproape doi ani de către CNAS.

 

 

Articolul precedentIndemnizații pentru personalul didactic medico-farmaceutic din universități, începând din luna mai
Articolul următorRafila, despre cadrul legislativ privind compensarea vaccinurilor: Perspectiva rezonabilă este a unui an de zile