Ghiduri noi pentru coronavirus pe platforma DSU „Fii pregătit”

0
41

Informaţii despre cumpărături, autoizolare, întrebări şi mituri, recomandări generale, simptome, transport în comun, furnizori la domiciliu, organizaţii şi companii, călătorii, în contextul epidemiei de coronavirus pot fi citite pe platforma naţională de pregătire în situaţii de urgenţă – „Fii pregătit” (fiipregatit.ro), care aparţine DSU.

Informațiile sunt cuprinse în noile ghiduri pentru coronavirus au fost încărcate pe platforma „Fii pregătit”.

„În ultimii ani suntem martorii unei intensificări a situaţiilor de urgenţă de tot felul, atât pe plan internaţional, cât şi pe plan local. În astfel de situaţii limită câteva secunde pot schimba totul, iar reacţia rapidă şi educată a celor afectaţi este esenţială pentru supravieţuire”, preciza, săptămâna trecută, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, într-o postare pe pagina de Facebook.

Ad in title

„Fii pregătit” are scopul de a ajuta cetăţenii să înţeleagă mai bine riscurile şi pentru a-i informa asupra măsurilor de prevenire şi comportamentului pe care să îl aibă în diferite situaţii de urgenţă de amploare sau dezastru.

Ghidurile updatate pe noul coronavirus se pot citi online, la adresa https://fiipregatit.ro/ghiduri/.

Articolul precedentVIDEO Un transport de 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud a ajuns pe aeroportul Otopeni  
Articolul următorUn spital din China va trimite materiale și echipamente medicale la Mioveni