Fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, infectat, la câteva zile de la vaccinare

0
262

Fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, dr. Carmen Dorobăţ, a declarat că s-a infectat cu noul coronavirus la câteva zile după ce s-a vaccinat.

Dr. Carmen Dorobăţ a declarat, că s-a vaccinat pe 27 decembrie iar de câteva zile a început să prezinte forme uşoare ale bolii.

„Mă tratez, sunt vaccinată, am o evoluţie bună. Virusul l-am luat după ce m-am vaccinat. (…) Este a treia sau a patra zi. Sigur nu l-am luat de la spital. Am făcut mai multe drumuri în perioada acesta. În momentul de faţă sunt bine, trebuie să urmărim evoluţia. Am avut stare sufebrilă, lipsa poftei de mâncare, ceva transpiraţii. Cineva care nu ar fi fost de specialitate nu şi-ar fi dat seama. Au fost nişte transpiraţii care m-au pus pe gânduri. Au fost destul de şterse simptomele, poate şi din cauza vaccinului”, a explicat dr. Carmen Dorobăţ, pentru Agerpres.

Ea a declarat că şi soţul acesteia, tot medic, a fost confirmat pozitiv. Ambii sunt vaccinaţi şi se află în izolare la domiciliu.

Articolul precedentGermania: Primele livrări ale vaccinului anti-COVID-19 produs de Moderna sunt așteptate săptămâna viitoare
Articolul următorInformaţii suplimentare referitoare la campania de imunizare a populaţiei, cerute de Avocatul Poporului