Fiica compozitorului Marius Teicu a pierdut lupta cu boala

0
316

Patricia Radulescu, fiica cunoscutului compozitor Marius Ţeicu, a pierdut lupta cu boala la numai 41 de ani, dupa o suferinta cumplita.

Patricia Radulescu a fost diagnosticata in 2015 cu limfom cu celule T, o forma de leucemie foarte rara. A urmat o perioada lunga de tratamente. in iunie 2016 a fost internata pe Sectia de Hematologie a Institutului Clinic Fundeni, unde, ulterior, a trecut printr-un complicat transplant medular care a avut, in prima faza, rezultate bune.

Patricia a fost o luptatoare adevarata si, in ciuda suferintei, nu a dat inapoi. Ba chiar a incurajat pe toti cei aflati in suferinta sa lupte. Va ramane mereu in amintirea noastra ca un adevarat exemplu, ca un reper la care ne vom raporta atunci cand viata ne va pune la incercare si va trebui sa luptam.

Sanatatea Press Group si Societatea Romana de Transplant Medular transmite condoleante eterne familiei pentru pierderea omului, fiicei, sotiei si mamei Patricia Radulescu!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Articolul precedent(P) Scoala de Vara Neurodiab 2017
Articolul următorSNMF: O mare parte dintre parintii sceptici au inteles pericolul la care isi expun copiii nevaccinandu-i