EXCLUSIV Încă un spital suport COVID în București: Se fac pregătiri pentru Spitalul „Sfântul Ștefan”

0
73
Sursa foto: Facebook Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad

Autoritățile se pregătesc să declare spital suport COVID-19 și Spitalul de Pneumoftiziologie „Sfântul Ștefan” din București, potrivit unor surse Sănătatea TV și RoHealthReview.

Reprezentanții Spitalul de Pneumoftiziologie „Sfântul Ștefan” din București ne-au spus însă că deocamdată nu pot da niciun fel de detalii, pentru că deși autoritățile se pregătesc, nu s-a făcut nimic concret în acest sens.

Spitalul de Pneumoftiziologie „Sfântul Ștefan” din București deține un număr de 170 paturi, respectiv 70 pe secția de Pneumologie I, 50 pe secția Pneumologie II și 50 de paturi pe secția Pneumologie cronici TBC, secție închisă temporar, potrivit informațiilor de pe site-ul instituției.

Ad in title

De asemenea, Spitalul deține laborator de analize medicale, laborator radiologie și imagistică medicală, laborator explorări funcționale, compartiment de prevenire și control al infecțiilor nosocomiale, compartiment statistică și informatică medicală, precum și două dispendare.

Articolul precedentMedici de la Timișoara folosesc un medicament pentru artrită, pentru formele moderate și severe de COVID-19
Articolul următorGCS: 3.186 de cazuri noi de COVID-19, 52 de decese, iar în terapie intensivă sunt 613 pacienți