„Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă”, oferită Spitalului Militar București

0
131

sursa foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă/Facebook

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila” din București a primit, joi, „Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă”, oferită de șeful DSU, Raed Arafat, pentru „contribuţia adusă în combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”.

„Astăzi, 16 septembrie 2021, am avut deosebita plăcere de a adresa conducerii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”, la ceas aniversar, odată cu împlinirea a 190 ani de la înfiinţare, mulţumirile noastre alese şi recunoştinţa pentru eforturile susţinute depuse în vederea combaterii efectelor generate de pandemia de COVID-19. Astfel, din ordinul Ministerului Afacerilor Interne nr.49/2014 privind instituirea şi conferirea unor distincţii onorifice din cadrul MAI, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed Arafat a oferit „Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă” Spitalului Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila” pentru „contribuţia adusă în combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, informează DSU pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, distincţia a fost oferită comandantului Spitalului Militar, conf. univ. dr. Florentina Ioniţă-Radu, şi înmânată de şeful Direcţiei Generale Urgenţe Medicale din cadrul DSU, Călin Alexandru.

Totodată, conf. univ. dr. Florentina Ioniţă-Radu a acordat „Medalia omagială 190 de ani de la înfiinţarea Spitalului Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila” secretarului de stat Raed Arafat, „în semn de preţuire şi recunoştinţă pentru activitatea depusă în promovarea şi susţinerea Spitalului Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila” în demersurile pentru construirea unui viitor durabil”.

Articolul precedentMinisterul Sănătății: Trei paturi libere la ATI, în București. Care este situația la nivel național
Articolul următorProtocolul privind consultația prenatală și postnatală, publicat în Monitorul Oficial