Dr. Vlad-Teodor Berbecar, noul președinte al ANMCS

0
190

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) are un nou președinte, funcția fiind ocupată de dr. Vlad-Teodor Berbecar.
Potrivit unui comunicat al ANMCS, dr. Vlad-Teodor Berbecar a fost numit prin decizia prim-ministrului în funcția de președinte al ANMCS, cu rang de secretar de stat, pentru un mandat de cinci ani.

Dr. Vlad-Teodor Berbecar este absolvent al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București și medic specialist medicină internă cu experiență de peste opt ani în domeniul sănătății, potrivit ANMCS.

De asemenea, dr. Vlad-Teodor Berbecar este membru fondator al European MD PhD Association și al Asociației ”Caravana cu Medici”, unde a activat ca secretar general în ultimii șase ani, precizează comunicatul ANMCS.

Ad in title

“ANMCS este vital pentru dezvoltarea sistemului sanitar românesc și alinierea lui la standardele internaționale. Îmi doresc să continui și să îmbunătățesc ce au început predecesorii mei prin transformarea Autorității în principalul partener al unităților sanitare pentru creșterea calității serviciilor de sănătate și a siguranței pacientului”, a declarat dr. Vlad-Teodor Berbecar, președintele ANMCS.

Articolul precedentRomânia primește joi alte 74.400 doze de vaccin de la Johnson&Johnson
Articolul următorProiect în premieră la Timișoara:Pacienți post COVID,investigați imagistic cu ajutorul unei ecografii Doppler