Doi candidati pentru postul de presedinte al Societatii Romane de Cardiologie

0
27

Cel de-al 50-lea Congres National de Cardiologie va reuni si in 2011, in perioada 29 septembrie – 1 octombrie, specialisti cardiologi de top atat din tara, cat si din strainatate. Cu acest prilej se va alege si presedintele Societatii Romane de Cardiologie, pentru mandatul 2014 – 2017. Mai exact, alegerile vor avea loc in cea de-a doua zi a Congresului, in data de 30 septembrie.

Pentru functia de presedinte al Societatii Romane de Cardiologie si-au depus candidatura prof. univ. dr. Doina Dimulescu, managerul Spitalului Universitar de Urgenta Elias si dr. Gabriel Tatu – Chitoiu, medic primar cardiologie si medicina interna, Clinica de Cardiologie si Medicina Interna din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca. in cadrul unui interviu acordat pentru Sanatatea TV, prof. univ. dr. Eduard Apetrei, seful Sectiei II Cardiologie din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare a€œC. C. Iliescu”, a subliniat importanta si nivelul stiintific inalt la care a ajuns Societatea Romana de Cardiologie si a declarat ca cei doi candidati sunt personalitati cunoscute in lumea cardiologiei si in Societatea Romana de Cardiologie, cu o pregatire exceptionala si cu o mare experienta.

Un material cu prof. univ. dr. Doina Dimulescu poate fi urmarit aici, iar un material cu dr. Gabriel Tatu – Chitoiu poate fi vizionat aici

Ad in title

Pe de alta parte, in cadrul Congresului National de Cardiologie, prof. univ. dr. Eduard Apetrei va lansa cartea a€œSocietatea Romana de Cardiologie. Scurt istoric”. Cel de-al 50-lea Congres National de Cardiologie va avea loc la Sinaia.

Articolul precedentO noua metoda de dezarmare a virusului HIV a fost descoperita de oamenii de stiinta
Articolul următorDispozitive de protezare stomica realizate pe baza tehnologiilor de ultima ora