Cseke Attila: Noi spitale deschise pentru a primi pacienţi cu COVID-19

0
73

Ministrul Interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat că, de vineri, urmează să fie deschise noi spitale pentru a primi pacienţi cu COVID-19, dând ca exemplu Spitalul Sfântul Ştefan şi Spitalul Witting din Capitală.

„Mâine (n.r. vineri) se avizează Spitalul Sfântul Ştefan cu structură pentru paturi COVID şi am avut o discuţie cu domnul ministru Vîlceanu, care este şi interimar la Transporturi, pentru că spitalul Witting este al Ministerului Tranporturilor, pentru a demara şi acolo şi a lua viză şi de a avea paturi COVID la acest spital”, a declarat Cseke Attila, la un post de televiziune.

Referitor la situația din România, ministrul Sănătății a spus că nu poate fi descrisă ca o apocalipsă, dar că suntem într-o criză majoră.

„Nu vreau să spun că este apocalipsă, că nu este, dar suntem într-o criză majoră în care toţi trebuie să înţelegem că avem o anumită răspundere pe această temă şi să ne protejăm”, a declarat Cseke Attila.

Articolul precedentConf. univ. dr. Craiu: E plin de copii cu COVID. Nici unul dintre părinții acestor copii nu este vaccinat
Articolul următorGheorghiță: 1,2 milioane de doze de vaccin pentru copiii între 5 și 7 ani, contractate pentru 2022