Crucea Roșie Română donează echipamente medicale pentru secţia ATI din Spitalul Bagdasar-Arseni

0
129
sursa foto: Spitalul Clinic De Urgenta "Bagdasar-Arseni"/ Facebook

Trei monitoare pentru urmărirea parametrilor fiziologici ai pacienţilor COVID-19 şi o staţie de monitorizare a funcţiilor vitale au fost achiziţionate de Crucea Roşie Română, cu suportul unui mare lanț de hipermarketuri, pentru secţia de terapie intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă ”Bagdasar-Arseni” din Bucureşti.

În urma apelului primit de la Spitalul Clinic de Urgenţă ”Bagdasar-Arseni” din Bucureşti, marele lanț de hipermarketuri a donat către Crucea Roşie Română suma necesară achiziţionării echipamentelor medicale de care cadrele medicale au nevoie în acest moment pentru secţia de terapie intensivă, se arată într-un comunicat de presă.

”Timpul este un factor decisiv în această luptă cu virusul SARS-COV-2, de aceea facem tot ce este posibil pentru a răspunde solicitărilor venite din partea unităţilor medicale, repede şi eficient. Mulţumim partenerului nostru tradiţional Carrefour România care a răspuns cu promptitudine acestei solicitări şi ne-a sprijinit cu suma necesară achiziţiei de echipamente medicale”, declară Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roşii Române.

”Carrefour face parte activ din comunitatea din România de peste 20 de ani şi suntem recunoscători că am putut iniţia şi participa în acţiuni de ajutorare sau donaţii, suntem recunoscători pentru că am avut mereu alături parteneri cu adevărat implicaţi în tot ceea ce înseamnă impact pozitiv. Încă o dată, răspundem prompt pentru a ajuta spitalele cu echipamente medicale împreună cu echipa Crucea Roşie. Dacă anul trecut am dotat cu echipamente medicale 3 spitale la nivel naţional, acum suntem din nou prezenţi cu suport pentru secţia ATI din Bagdasar Arseni”, a declarat Alina Gamauf, HR, CSR & Corporate Affairs, Membru în Comitetul Executiv Carrefour România.

Articolul precedentUn singur pat ATI liber pentru pacienții COVID, la nivel național. Datele GCS
Articolul următorAmenzi de 2,7 milioane lei, pentru nerespectarea reglementărilor împotriva COVID-19. Anunțul MAI