Cristian Busoi ar putea prelua conducerea Ministerului Sanatatii

0
33

Actualul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Cristian Busoi, ar putea prelua conducerea Ministerului Sanatatii. Nominalizarea sa a fost deja validata de Biroul Permanent al Partidului National Liber.

Propunerea de a-l numi pe Cristian Busoi in fruntea unuia dintre cele mai importante Ministere din Romania a venit dupa ce actualul Ministrul al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a fost nominalizat pentru prealuarea Ministerului de Finante.

Cristian Busoi, medic de profesie, a prelua conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate in iunie 2013, in urma demisiei din fruntea institutiei a dr. Doru Badescu.

Ad in title

in ultimii cinci ani la conducerea Ministerului Sanatatii au fost mai multi ministri, respectiv dr. Ion Bazac, Cseke Attila, conf. univ. dr. Ladislau Ritli, dr. Vasile Cepoi, dr. Raed Arafat si Eugen Nicolaescu.

Articolul precedentMinisterul Sanatatii a anuntat incheierea campaniei de vaccinare antigripala pentru sezonul 2013-2014
Articolul următorTaxa clawback diferentiata,unul din subiectele discutate de ministrul Eugen Nicolaescu cu reprezentantii ARPIM