Conferinta Nationala Managementul Bolilor Pulmonare, editia a II-a, 12-13 octombrie 2012

0
2

Conferinta Nationala Managementul Bolilor Pulmonare, editia a II-a, se va desfasura in perioada 12-13 octombrie 2012, sub egida stiintifica a Societatii Romane de Pneumologie.

Conferinta Nationala Managementul Bolilor Pulmonare doreste sa sublinieze problematica bolilor pulmonare in sistemul de sanatate public din Romania, dezbatand acest subiect din perspectiva pacientului cu boli pulmonare, a asociatiilor de pacienti, autoritatilor, medicilor specialisti si a societatilor medicale de profil.

Prof. univ. dr. Miron Bogdan, co-presedinte al Conferintei Nationale Managementul Bolilor Pulmonare, a lansat o invitatie pentru toti cei interesati sa participe la acest eveniment, tragand in acelasi timp un semnal de alarma asupra importantei bolilor pulmonare, dar si in ceea ce prveste numarul mare de pacienti care sufera de astfel de boli.

in cadrul Conferintei Nationale Managementul Bolilor Pulmonare, editia a II-a, in premiera, vor avea loc discutii cu companiile farmaceutice pentru a stabili o cale comuna de colaborare, sponsorizarea unor activitati care au in centru pacientul cu toate nevoile si asteptarile sale.

A II-a Conferinta Nationala Managementul Bolilor Pulmonare va fi un eveniment creditat cu puncte EMC. Medicii interesati se pot inscrie gratuit pe site-ul www.bolipulmonare.ro.

Articolul precedentPharma Forum se va desfasura in perioada 4-5 octombrie 2012
Articolul următorRomania, pe ultimul loc in Europa in ceea ce priveste frecventa controalelor pentru depistarea cancerului de san