Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala

0
243

in perioada 11-13 iunie, Palatul Patriarhiei a gazduit Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala. intalnirea, devenita un eveniment traditional, a ajuns la a 7-a editie in Romania.

Prof. Dr. Mircea Cinteza, presedintele conferintei, a explicat ca, acest eveniment constituie pentru medicii participanti o aducere la zi, dar si o buna standardizare a principalelor repere in cardiologia clinica, dar si in medicina generala.

Conferinta Nationala de Cardiologie a abordat tematici ce reprezinta un reper stiintific pentru medicul practician cardiolog, internist sau de familie.

Prof. Dr. Mircea Cinteza a pledat in timpul conferintei pentru importanta relatiei dintre medicul de familie si medicul specialist. a« Bolile cardiovasculare sunt boli cronice, de lunga durata, iar tratamentul pacientilor este urmarit in special de medicul de familie. insa, in perioada cronica, survin acutizari. Este momentul in care medicul de familie trebuie sa conlucreze cu medicul specialist a», mentioneaza prof. Cinteza.

Articolul precedentMinistrul Ion Bazac: a€œDeclaratia de avere este precisa si corect completata”
Articolul următorIncontinenta urinara la femeie