Conferinta Nationala Actualitati in Hipertensiunea Arteriala, un schimb de experienta intre medici

0
22

Prima editie a Conferintei Nationale Actualitati in Hipertensiunea Arteriala a reunit sute de medici de familie, internisti, cardiologi, nefrologi, rezidenti, dar si reputati profesionisti in domeniul cardiologiei. Cu acest prilej s-au adus la zi toate informatiile aparute in ultima perioada in domeniul hipertensiunii arteriale si s-au schimbat opinii si experiente. De altfel, participantii s-au aratat extrem de multumiti de calitatea informatiilor, de speakerii de top, dar si de organizarea evenimentului.

Dintre companiile partenere ale primei editii a Conferintei Nationale „Actualitati in Hipertensiunea Arteriala”, amintim: Berlin Chemie, Boehringer Ingelheim, Glenmark Romania, Arteriograf, Antibiotice, KRKA, Farmaciile Dona.
Parteneri media strategici: SanatateaTV.ro si ComunicateMedicale.ro.

Parteneri media: Revista Hipocrate, Explore Medicine TV, Romedic.ro, i-medic.ro, Medica Academica, Saptamana Medicala, GhidCabinet.ro, MedicalManager.ro, DoctorBun.ro, SfatulMedicului.ro, Sensotv.ro, Slab sau Gras, Galenus, Farmacia Ta, CariereMedicale.ro, InformatiaMedicala.ro, PaginaMedicala.ro, Ejobs.ro.

Ad in title
Articolul precedentUn proiect de lege privind sanatatea ar putea fi gata in octombrie
Articolul următorAproximativ sapte milioane de romani sufera de hipertensiune arteriala