Conf. univ. dr. Ioan Andrei Veresiu este noul presedinte al Societatii de Neuropatie Diabetica

0
24

Conf. univ. dr. Ioan Andrei Veresiu este noul presedinte al Societatii de Neuropatie Diabetica. Alegerile au avut loc in data de 19 iulie, in cadrul celei de-a treia editii a scolii de Vara Neurodiab ce s-a desfasurat la Sinaia, in perioada 17 – 20 iulie 2013.

„Probabil nominalizarea mea si alegerea mea in aceasta functie tine si de ceea ce doamna profesor Maria Mota a spus la un moment dat in Adunarea generala, si anume faptul ca am o activitate lunga deja, poate mult prea lunga in domeniul acestor complicatii ale diabetului zaharat, neuropatia diabetica si piciorul diabetic. (…) Obiectivul principal este sa deschidem toate puntile de colaborare intre diabetologi, neurologi, dar si cu medicii de familie si cu pacientii. Cu alte cuvinte o deschidere totala care sa genereze ceea ce este cel mai important si anume o atitudine comuna, o atitudine coordonata, o atitudine reglementata in partile ei esentiale, importante”, a declarat pentru www.sanatateatv.ro, conf. univ. dr. Ioan Andrei Veresiu, noul presedinte al Societatii de Neuropatie Diabetica.

Conf. univ. dr. Ioan Andrei Veresiu, noul presedinte al Societatii de Neuropatie Diabetica, este unul dintre cei mai reputati spacialisti ai diabetologiei romanesti. Preocuparile sale stiintifice s-au concentrat mai ales pe complicatiile diabetului zaharat, neuropatia diabetica si piciorul diabetic.

Ad in title
Articolul precedent4.541 de candidati vor sustine examenul de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”
Articolul următorConcurenta record la examenul de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti