CNSU propune prelungirea stării de alertă pentru 30 de zile

0
90

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) propune prelungirea stării de alertă în România, din 10 octombrie, pentru 30 de zile.

”Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a adoptat, în şedinţa de astăzi, 6 octombrie 2021, Hotărârea numărul 80 prin care se propune prelungirea stării de alertă şi a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu menţinerea măsurilor adoptate în Hotărârea de Guvern nr. 932 din 9 septembrie 2021, cu modificările şi completările ulterioare”, au transmis, miercuri seară, autorităţile.

Guvernul se reuneşte în şedinţă, miercuri seară, pentru a aproba propunera CNSU.

Ministrul interimar de Interne, Lucian Bode, a declarat, miercuri, că actualul Guvern va prelungi starea de alertă, însă nu va putea introduce noi restricţii.

Măsurile de prevenire și control al infecțiilor cu SARS-CoV-2 propuse AICI

 

Articolul precedentCîmpeanu, despre testarea elevilor pentru revenirea la şcoală din a opta zi de la infectarea cu SARS-CoV-2
Articolul următorPlângere penală la un centru de vaccinare anti-COVID din Timișoara. Sunt suspiciuni de imunizări fictive