CNCAV: Programul de funcţionare pe fiecare centru de vaccinare anti-COVID, configurabil pe 24 de ore

0
18
6328009 09.09.2020 A prepares to administer the Russian coronavirus vaccine developed by the Gamaleya Scientific Research Institute of Epidemiology and Microbiology to a volunteer during the third phase of the post-registration clinical trials at a clinic, in Moscow, Russia. On August 11, Russia became the first country in the world to register a vaccine against COVID-19. Vladimir Pesnya / Sputnik

Programul de funcţionare pe fiecare centru, configurabil pe un interval de 24 de ore, va fi disponibil pe platforma de vaccinare împotriva noului coronavirus, potrivit declarațiilor făcute marți de coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID în România, col. dr. Valeriu Gheorghiță.

”Va exista posibilitatea de configurare a programului de lucru în platforma de vaccinare, de programare, astfel încât va fi disponibilă funcţionalitatea programului pe fiecare centru de vaccinare configurabil pe un interval de 24 de ore. Practic, să dăm posibilitatea persoanelor să se programeze în acele centre care au activitate 24 de ore din 24, să se programeze pe numărul de locuri disponibile”, a declarat col. dr. Valeriu Gheorghiţă.

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID a reamintit că, din 25 martie, se poate vizualiza tipul de vaccin pe fiecare centru de vaccinare și că harta centrelor pe tipuri de vaccin este activă.

”Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile şi, de asemenea, numărul persoanelor care se află înscrise pe lista de aşteptare. Harta este interactivă, fiecare utilizator poate filtra afişarea centrelor pe judeţe sau pe numărul de locuri disponibile. De asemenea, sunt afişate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de aşteptare, pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice Pfizer-BioNTech, Moderna şi respectiv Oxford-AstraZeneca”, a mai adăugat Valeriu Gheorghiţă.

Articolul precedentPeste 150 de cabinete noi de vaccinare, deschise până la jumătatea lui aprilie
Articolul următorCâte doze de vaccin anti-COVID-19 va primi România în perioada următoare