CNAS: Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de director la casele de asigurări de sănătate și CASAOPSNAJ

0
581

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) anunță organizarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de director general la casele de asigurări de sănătate și CASAOPSNAJ.

Candidații pot depune dosarele de înscriere la până la data de 20 aprilie 2021, ora 17.00, concursul organizat de CNAS având loc în temeiul Legii nr.95/2006, Titlul VIII, cu modificările și completările ulterioare, și al Ordinului președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate nr. 973/2020.

Concursul constă într-o probă scrisă, care se va desfăşura la amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, urmată de un interviu, care se va desfăşura în termen de patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, la sediul CNAS din Calea Călăraşilor nr. 248, informează CNAS.

”Pentru ca reglementările stabilite la nivel național să producă efectele scontate pe întreg teritoriul țării este nevoie de un management performant la nivelul tuturor caselor de asigurări de sănătate din subordinea CNAS. Gestionarea eficientă a fondurilor repartizate și aplicarea corectă și unitară a măsurilor reglementate la nivel național sunt principalele modalități prin care putem  asigura un acces mai bun al pacienților la serviciile de care aceștia au nevoie în sistemul asigurărilor sociale de sănătate. Sper că acest concurs va atrage candidaturi puternice la toate casele de asigurări de sănătate”, a declarat Adrian Gheorghe, președintele CNAS.

Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate până la data de 19.05.2021.

Articolul precedentCîțu:Vom putea reveni la viaţa de dinainte de pandemie doar atingând un anumit prag de imunizare a populaţiei
Articolul următorDin 10 aprilie, pe platformă vor fi afișate numărul persoanelor înscrise și capacitatea zilnică de vaccinare