CJ Maramureș, proiect de testare a 50.000 de beneficiari pentru depistarea COVID-19

0
298

50.000 de maramureșeni vor fi testați gratuit și voluntar pentru depistarea COVID-19, anunță Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a oficialului citat, ”platforma Consiliului Județean Maramureș e funcțională din 15 iulie! Sunteți la un click distanță de efectuarea gratuită a testului!

”Testăm pentru sănătatea maramureșenilor” – proiectul prin care 50.000 de maramureșeni vor putea fi testați până la finalul anului 2020, voluntar și gratuit, pentru depistarea noului coronavirus SARS-CoV-2, a devenit, din 15 iulie, operațional. Tot ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie este să accesați platforma online a proiectului urmând pașii stabiliți până la confirmarea înscrierii.

Este extrem de important să completați corect informațiile solicitate și să bifați căsuțele care validează informațiile, precum și acceptul cu privire la regulamentul proiectului!

Puteți, totodată, să intrați pe pagina de Facebook a proiectului pe care o găsiți sub numele ”Testăm pentru sănătatea maramureșenilor” sau pe site-ul Consiliului Județean Maramureș”, mai precizează Gabriel Zetea.

Articolul precedentChile va avea câini dresați pentru detectarea COVID-19
Articolul următorProgresele în vaccinare ar putea fi pierdute, avertizează OMS și UNICEF