Cîțu: Constituim un comitet interministerial care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate a țării

0
446

Premierul Florin Cîțu a declarat luni că revenirea la normalitate a României s-ar putea face începând cu data de 1 iunie. În vederea realizării acestui aspect, premierul a anunțat constituirea unui comitet interministerial.

”Astăzi voi anunța constituirea unui comitet interministerial, prin decizia premierului și sub coordonarea premierului, care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate a României. De fapt, aceasta este primul jalon, primul milestone, prima bornă pe care o punem pentru revenirea la normalitate”, a declarant premierul Cîțu luni, în cadrul unei conferințe de presă de la Palatul Victoria.

Oficialul a mai spus că în cadrul acestui comitet vor fi invotate și asociațiile și patronatele.

”Comitetul interministerial va include toate ministerele, mă gândesc să includem ca invitați, nu ca membri, și asociații și patronate, vom avea discuții cu ei. Avem timp să pregătim redeschiderea. (…) Aveți încredere că vom trece peste această perioadă. (…) Vaccinarea este singura soluție”, a mai spus Florin Cîțu.

 

Articolul precedentVlad Voiculescu: Probabil că va trebui să trăim într-un fel sau altul cu o formă sau alta a SARS-CoV-2
Articolul următorBilanț coronavirus: 1.478 de pacienți COVID, în stare gravă, internați la ATI