Cîțu, despre pacienții arși la Petromidia: În urma intervenției mele vor fi transferați în străinătate

0
307

Premierul Florin Cîțu a declarat că a solicitat ca cele două persoane care au arsuri grave, în urma exploziei de la Petromidia, să să beneficieze de cea mai bună îngrijire în țară, iar dacă transferul lor în străinătate este o soluție mai bună, să fie demarată procedura.

Prim-ministrul a mai spus că transferul celor doi pacienți în străinătate ar urma să fie făcut luni.

„În decursul zilei de ieri m-am interesat de starea celor două persoane care au arsuri grave, în urma exploziei de la Petromidia. Am discutat atât cu ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, cât și cu secretarul de stat, Raed Arafat. Am solicitat să beneficieze de cea mai bună îngrijire în țară, iar dacă transferul lor în străinătate este o soluție mai bună, trebuie demarată procedura. Mă bucur că în urma intervenției mele, cele două persoane, care în prezent sunt internate la Spitalul Floreasca, vor fi transferate în străinătate. Cel mai probabil, transferul ar urma să fie făcut mâine. De fiecare dată trebuie să ne intereseze un singur lucru: pacientul să aibă parte de cel mai bun tratament”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentPremierul Bulgariei: Luăm în calcul să oferim vouchere celor care fac a doua doză de vaccin anti-COVID-19
Articolul următorCNCAV: Peste 5.700 de persoane vaccinate anti-COVID-19 cu prima doză, de la ultima raportare