Premierul Florin Cîţu: Avem nevoie de Biserica Ortodoxă Română și de toate cultele în campania de vaccinare

0
240

Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit, sâmbătă, cu reprezentanții cultelor religioase, la Sibiu, pentru accelerarea campaniei de vaccinare. ”Avem nevoie de Biserica Ortodoxă Română și de toate cultele în campania de vaccinare”, a transmis premierul.

”Am avut o întâlnire cu reprezentanții cultelor religioase din Sibiu, recunoscute la nivel național. Avem nevoie de sprijinul lor pentru campania de vaccinare. Discuția a fost foarte bună, aici, la nivelul județului Sibiu. Vor fi caravane la nivel local, mai ales în mediul rural, iar preoții vor să se implice. Au avut o solicitare: să existe materiale de informare de unde cetățenii să se informeze despre vaccinare înainte de a alege să se imunizeze. Aș vrea să atrag atenția asupra unei remarci a unui reprezentat al cultelor, în această discuție.Pentru credincioși, este foarte importantă puterea exemplului. Dacă preotul este vaccinat, capătă încredere și enoriașii în vaccin. Sper ca exemplu județului Sibiu să fie preluat de toate județele. Avem nevoie de Biserica Ortodoxă Română și de toate cultele în campania de vaccinare”, a transmis premierul Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedent13 iunie – Ziua mondială de conştientizare a albinismului
Articolul următorGrupul de Comunicare Strategică: 69 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, față de ultima raportare