Centrul Fresenius NephroCare, premiat pentru programe business dedicate sanatatii!

0
209

Centrul Fresenius NephroCare a primit Premiul pentru programe business dedicate sanatatii, la Gala SanatateaTV, organizata pe 4 decembrie.

Detinatorii Centrului Fresenius NephroCare au facut investitii de 4 milioane de euro in centrele de dializa de la Bacau si de la Bucuresti. Centrul de dializa de la Bacau este deservit de o echipa medicala alcatuita din 4 medici si 23 de asistenti medicali si este dotat cu 38 de masini de dializa, fiind astfel capabil sa asigure tratamentul a peste 200 de pacienti. Compania ofera in centrul din Bacau aceleasi metode utilizate la nivel mondial pentru tratamentul a peste 170.000 de pacienti. Centrul din Bucuresti este cel mai mare centru privat de dializa din Europa, cu o capacitate maxima de 420 de pacienti tratati prin hemodializa si dializa peritoneala. Centrul este dotat cu 67 de masini de dializa Fresenius si cu echipamente de distributie a fluidelor de ultima generatie, prezente pentru prima data in Romania.

Juriul a premiat, asadar, initiativa de a investi in centre de diagnostic de natura sa imbunatateasca semnificativ viata celor care apeleaza la serviciile specilizate ale acestora. Prin astfel de investitii, este posibila revolutionarea modului de tratare si ingrijire a bolnavilor.

Articolul precedentMaterial care „lipeste” oasele fracturate!
Articolul următorCarne de porc infestata cu dioxina, pe piata din Romania!