Câte persoane s-au vaccinat anti-COVID cu doza a patra în prima zi în care s-a administrat această doză

0
470
romani vaccinati

292 de persoane s-au imunizat luni cu doza a patra de vaccin împotriva COVID-19, prima zi în care s-a administrat această doză.

„Cei care doresc să îşi facă doza 4 de vaccin împotriva COVID-19 se pot adresa centrelor de vaccinare şi medicilor de familie. Nu trebuie să fie neapărat medicul dumneavoastră de familie sau un anumit centru de vaccinare. Iar pentru cei care se tem că procesul va fi unul dificil din cauza închiderii unora dintre centre, e bine de ştiut că în acest moment sunt peste 100 de centre deschise la nivelul întregii ţări”, informează pagina de Facebook a platformei naţionale Ro Vaccinare.

Potrivit aceleiaşi surse, lista centrelor de vaccinare va fi actualizată în scurt timp pe platforma naţională de informare.

„Pentru a afla centrele de vaccinare din fiecare judeţ, vă rugăm să accesaţi site-urile DSP-urilor şi ale CNAS-urilor judeţene”, susţine aceeaşi sursă.

Lista cabinetelor medicilor de familie care vaccinează împotriva COVID-19 poate fi accesată pe https://vaccinare-covid.gov.ro/vaccinare-medici-familie/.

Articolul precedentConf. dr. Diana Loreta Păun: Accidentul vascular cerebral, una dintre principalele cauze de morbiditate și mortalitate pe plan mondial, poate fi prevenit
Articolul următorDr. Alis Grasu: La fiecare şase secunde, o persoană moare din cauza unui accident vascular cerebral, la nivel mondial