Câte companii private au demarat activitatea de vaccinare a propriilor angajaţi

0
508

Vicepreşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea (CNCAV) împotriva SARS-CoV-2, Andrei Baciu, a anunțat joi că 575 de companii private din 38 de judeţe au demarat activitatea de vaccinare a propriilor angajaţi, iar dintre acestea 91 sunt din domeniul HoReCa.

„În ce priveşte vaccinarea la operatorii economici privaţi, activitate care a demarat acum câteva săptămâni, până în acest moment avem 575 de companii private care au demarat această activitate din 38 de judeţe, dintre care 91 de operatori privaţi din domeniul HoReCa în 21 de judeţe. Această activitate a fost desfăşurată cu ajutorul a 196 de echipe mobile. Au fost vaccinate 63.856 de persoane, iar dintre acestea 3.867 fac parte din domeniul Horeca. Braşov, Alba şi Bihor sunt judeţele în top”, a spus Baciu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Vicepreședintele CNCAV a adăugat că, în această săptămână, 250 dintre aceste companii vor finaliza activitatea de vaccinare a angajaţilor şi familiilor acestora.

Articolul precedentGCS: 31 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 și cinci decese, în ultimele 24 de ore
Articolul următorBaciu: Certificatul digital nu este document de călătorie. Fiecare stat îşi decide politicile epidemiologice