Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APAA) cu sprijinul companiei LEO Pharma, deruleaza in perioada 12 iunie – 12 iulie 2012, o campanie de presa, parte dintr-un proiect de anvergura menit sa informeze si sa reaminteasca celor afectati de psoriazis si publicului larg, cat de important este consultul periodic al unui medic specialist dermatolog, pentru a tine sub control aceasta afectiune.

Campania a inceput cu o conferinta de presa in Bucuresti si va continua pe tot parcursul lunii iunie cu conferinte de presa in: Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Timisoara si Iasi.

De asemenea, Asociatia Pacientilor cu Boli Autoimune cu sprijinul LEO Pharma, pune la dipozitie numarul de telefon 0 800 410 008 (linie telefonica gratuita in toate retelele) la care pacientii cu psoriazis pot face programari pentru consultatii gratuite la un medic specialist, timp de doua saptamani dupa fiecare conferinta de presa din oraselele mai sus mentionate.

La conferinta din Capitala au participat alaturi de organizatori: D-na Rozalina Lapadatu – presedinte APAA si D-na Dr. Corina Marinescu, Country Manager LEO Pharma si Dr. Alin Nicolescu – Secretar General Societatea Romana de Dermatologie.

Conform organizatorilor, acest eveniment este o oportunitate de discutii ce vor aduce raspunsuri la parte din numeroasele intrebari legate de psoriazis, afectiune de care sufera aproape o jumatate de milion de oameni in tara noastra.