Aproximativ 500 de medici au luat parte la cea de-a doua Conferinta Nationala, cu participare internationala, a Societatii Romane de Hipertensiune

0
24

Peste 500 de medici cardiologi, dar si din domenii conexe, 93 de speakeri romani si straini (67 romani si 36 speakeri straini) au luat parte timp de trei zile la cea de-a doua Conferinta Nationala, cu participare internationala, a Societatii Romane de Hipertensiune ce s-a desfasurat in perioada 12-14 septembrie 2013, la Crowne Plaza din Bucuresti.

Cea de-a doua Conferinta Nationala, cu participare internationala, a Societatii Romane de Hipertensiune s-a dovedit a fi un real succes, manifestarea reunind cei mai importanti specialisti in hipertensiune arteriala din tara si din strainatate pentru a discuta cele mai noi informatii aparute in domeniu.

A II-a Conferinta Nationala, cu participare internationala a Societatii Romane de Hipertensiune a insemnat sesiuni dedicate tanarului hipertensiolog, urgentelor in hipertensiune, dezbateri privind noile ghideri in hipertensiune, ateliere practice si workshop-uri dedicate rolului medicului de familie si asistentei medicale in prevenirea hipertensiunii arteriale.

Ad in title

in cadrul evenimentului a avut loc si o lansare de carte „Punct si Contrapunct in hipertensiunea arteriala”, coordonata editorial de prof. univ. dr. Maria Dorobantu, presedinte Societatea Romana de Hipertensiune.

A II-a Conferinta Nationala, cu participare internationala, a Societatii Romane de Hipertensiune s-a desfasurat sub egida Societatii Europene de Hipertensiune.

Parteneri: Berlin Chemie Menarini, Takeda, Pfizer Cardiology, Novartis, Gedeon Richter, Zentiva, Chimimportexport Plurimex, Arteriograf, Medist, Servier, Labormed Alvogen, Abbott, Alfa Wassermann, Boehringer Ingelheim, Terapia Ranbaxy, Medika H&S, Omron Medco, Hemosapiens, Glenmark.
Parteneri media strategici: SanatateaTV.ro si ComunicateMedicale.ro
Partener media profesional: Viata Medicala
Parteneri media: Hipocrate, Ziarul Medicului de Familie, Medica Academica, BMJ, PaginaMedicala.ro, Romedic, Medipedia, GhidCabinet.ro, Jurnal de Sanatate, Medical Manager, Media Kompass.
Management eveniment / PR & Comunicare: Sanatatea Press Group

Articolul precedentLa multi ani, domnule prof. univ. dr. Nicolae Hancu!
Articolul următorCampania Nationala „Controleaza-ti Diabetul”, editia Cluj-Napoca, 14 – 16 noiembrie 2013