Aproximativ 200 de participanti la Conferinta Sanatate prin Alimentatie, editia a treia, 2013

  0
  16

  Unii dintre cei mai importanti specialisti din domeniul sanatatii si ai nutritiei si aproximativ 200 de participanti s-au reunit in cadrul Conferintei Sanatate prin Alimentatie, editia a treia, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate alimentatiei sanatoase.

  Scopul principal al evenimentului a fost acela de a aduce in atentia participantilor cele mai noi informatii cu privire la alimentatia sanatoasa, dar si de a dezbate subiecte legate de cultura nutritionala populationala, actualitati si controverse in nutritie. Astfel, medicii participanti la eveniment au avut ocazia sa afle informatii referitoare la alimentatia vegetariana si importanta acesteia pentru buna functionare a organismului, dar si despre alimentele contaminate si efectele acestora asupra organismului.

  Pentru ca miscarea reprezinta un factor important in adoptarea unui stil de viata sanatos, specialistii au pus accentul pe faptul ca mersul pe jos pana la serviciu si exercitiile fizice efectuate in mod constant previn bolile cronice netransmisibile. Totodata, specialistii au subliniat si rolul nutritionistului in adoptarea unei alimentatii sanatoase si a unui stil de viata sanatos.

  Ad in title

  Co-presedintii acestui eveniment au fost acad. Maya Simionescu, director Institutul National de Biologie si Patologie Celulara „Nicolae Simionescu” si prof. univ. dr. Nicolae Hancu, membru de onoare al Academiei Romane.

  Cea de-a treia editie a Conferintei Sanatate prin Alimentatie s-a desfasurat in data de 26 octombrie 2013.

  Organizator stiintific: Asociatia Romana pentru Studiul Obezitatii

  Parteneri stiintifici: Federatia Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, Societatea de Nutritie din Romania.

  Partener: Fundatia Nationala pentru stiinta si Arta

  Partenerii evenimentului a€œA III-a Conferinta Sanatate prin Alimentatie”:
  Unilever, Dobrogea Grup, Danone, Romaqua Group, Costa Da€™Oro, Alpro

  Management eveniment – Sanatatea Press Group

  Articolul precedentRinoplastia este o interventie estetica moderna practicata inca din antichitate
  Articolul următorAproximativ 300 de participanti la Cursul Bolile Metabolice: de la teorie la practica