Aproximativ 1.000 de bucuresteni si-au masurat tensiunea arteriala in cadrul Campaniei Nationale „Viteza ucide…nu numai in trafic! Controleaza-ti tensiunea arteriala!”

0
38

Aproximativ 1.000 de bucuresteni si-au testat gratuit tensiunea arteriala in cadrul celor doua zile ale Campaniei Nationale „Viteza ucide…nu numai in trafic!Controleaza-ti tensiunea arteriala!”. Cea de-a treia actiune a editiei din acest an s-a desfasurat in perioada 14 -15 septembrie 2013, la Mall Baneasa din Bucuresti.

Bucurestenii care si-au masurat gratuit tensiunea arteriala au primit, de asemenea, si sfaturi cu privire la importanta stilului de viata si cum pot preveni hipertensiunea arteriala.

Avand in vedere prevalenta tot mai mare a hipertensiunii arteriale, Societatea Romana de Hipertensiune va continua actiunile de constientizare si educare a publicului larg, cu scopul de a contribui la diminuarea acestei situatii alarmante. Campania Nationala „Viteza ucide…nu numai in trafic! Controleaza-ti tensiunea arteriala!” este un eveniment realizat in parteneriat cu Ministerul Sanatatii.
Parteneri institutionali: Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Directia de Sanatate Publica Bucuresti, Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.
Partener: Baneasa Mall, SMURD Bucuresti
Parteneri media: Aqua Queen, Health&Beauty Magazine, Jurnal de Bucuresti, Karena, Qbebe, Mujer, Pulsmedia
Campanie sustinuta de Servier Pharma
Management eveniment: Sanatatea Press Group

Articolul precedentGreva de avertisment in spitalele din Romania
Articolul următor„Nutritie, Sanatate, Longevitate”, intalnire de top a medicilor nutritionisti cu medicii de familie