Antibiotice Iași organizează un centru mobil de vaccinare anti-COVID

0
359
sursa foto: Facebook Antibiotice Iași

Compania Antibiotice Iași organizează, începând de dumincă, un centru mobil de vaccinare anti-COVID, ce se va deplasa în localități din mediul rural ce înregistrează o rată scăzută de vaccinare.

În fiecare duminică, pe parcursul a șase săptămâni, sau cât va fi necesar, Caravana a+ va facilita accesul la vaccinare a populației, prima oprire fiind în localitățile Hălăucești, Stolniceni-Prăjescu și Mogoșești-Siret, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Centrul mobil de vaccinare anti-COVID este organizat în parteneriat cu Direcția de Sănatate Publică Iași și Instituția Prefectului Județului Iași.

“Am luat decizia desfășurării Caravanei a+ deoarece considerăm că susținerea eforturilor autorităților privind vaccinarea populației este și responsabilitatea noastră, a celor ce dețin resurse umane calificate și logistica necesară desfășurării acestor acțiuni. Astăzi am primit vizita domnului prefect Marian Grigoraș, care a salutat implicarea noastră constantă în sprijinirea sistemului de sănătate. Dacă începând cu luna ianuarie ne-am orientat spre vaccinarea atât a angajaților proprii, cât și a comunităților învecinate prin Centrul propriu de vaccinare, acum venim și în sprjinul populației din zonele rurale, unde accesul la vaccinare este dificil. În acest mod dorim să revenim sănătoși la normalitate!“, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

 

Articolul precedentMinistrul Sănătății: Pentru a oferi exemplul propriu, mă voi duce să vaccinez în mediul rural
Articolul următorO pacientă de 37 de ani, cu arsuri pe 65% din suprafaţa corporală, transportată în Germania