Angajatii Institutului ORL Dorin Hociota, in greva spontana

0
55

Protest spontan la Institutul ORL „Dorin Hociota” din Bucuresti. Greva spontana vine ca urmare a deciziei Ministerului Sanatatii de a comasa Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie Functionala O.R.L. „Prof. Dr.D.Hociota ” cu Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Astfel, toate cadrele medicale aflate in tura au oprit lucrul. Salariatii sunt speriati de faptul ca si-ar putea pierde locurile de munca.

Un alt motiv de nemultumire pentru cadrele medicale este faptul ca, prin aceasta comasare, Institutul ORL va fi desfiintat, declara acestia. in plus, spun angajatii spitalului,decizia Ministerului Sanatatii va duce la desfiintarea unor sectii unice in tara. Protestatarii cer o audienta la Ministerul Sanatatii pentru a incerca sa schimbe decizia de comasare.

Hotararea Ministerului Sanatatii de comasare a Institutului de Fonoaudiologie si Chirurgie Functionala O.R.L. „Prof. Dr.D.Hociota ” cu Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti este in dezbatere publica si ar putea fi aprobata in luna februarie.

Comunicatul Ministerului Sanatatii referitor la comasarile unitatilor sanitare, poate fi citit pe www.comunicatemedicale.ro

Articolul precedentSistemul Informatic Unic Integrat a fost reparat
Articolul următorClinica specializata in tratarea varicelor, in Capitala