Andreea Moldovan: Am regretul că nu am reușit să lansăm unele Ordine foarte bune, aflate în lucru

0
222

Fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, a declarat vineri, că pleacă din Ministerul Sănătății cu regretul că nu a reușit să pună în aplicare unele Ordine care erau în Transparență decizională și urmau să fie aprobate și puse în aplicare.

”Am regretul mare că mai erau niște Ordine care trebuiau să iasă mai departe, inclusiv 961 care reglemtează activitatea de curățenie, dezinfectare, sterilizare și igiena mâinilor în spitale și care trebuia să iasă ieri din transparrență decizională. E o dorință pe care o am ca să și-o asume următorii colegi ca să îl ducă mai departe pentru că este un ordin discutat cu toată lumea. Mai aveam și testarea în farmacii și alte proiecte care erau gata și urmau să fie lansate, dar sper să nu fie proiecte care să fie încheiate aici”, a declarat Andreea Moldovan vineri într-o conferință de presă.

Totodată, Moldovan a mai spus că a venit în minister la solicitarea lui Vlad Voiculescu și că a apreciat că nu a fost deloc condiționată din punct de vedere politic.

Ad in title

„Am venit în echipă la solicitarea domnului ministru Vlad Voiculescu. Mi-am dorit să fiu alături de el, pentru că știam că are planuri bune și gânduri bune. Am apreciat că nu am fost deloc condiționată din punct de vedere politic. Alături de mine au venit și alți profesioniști apolitici. Pentru mine a fost extrem de important venind din sistem, afectat de pandemie, să știu ce se întâmplă și astfel am venit cu problemele pe care le cunoșteam foarte bine și să încerc să le rezolv”, a mai spus Moldovan.

 

 

Articolul precedentVoiculescu, despre diferenţele dintre numărul deceselor reale de COVID şi cel raportat
Articolul următorVoiculescu, despre Ordinul referitor la criteriile de carantinare: Nu avea nevoie de avizul CNSU