Alergare după…magnolii: Acțiune în beneficiul a zeci de femei care vor primi asistență psihologică pentru a evada din relațiile toxice

0
294
Ați auzit de „Vânătoarea de magnolii”, dar ce ziceți de „Alergarea după magnolii”? „Duminică dimineață, 17 martie, împreună cu prietenii de la 321sport, alergăm în căutare de frumuseți prin oraș, dar și pentru a crește numărul necesar de kilometri în #ALERGADO pentru a încuraja femeile să fugă din relații abuzive” anunță reprezentanții organizației ANAIS.
Dacă până la finalul lunii martie să atingem împreună target-ul de 150.000 de kilometri, Playtika, sponsorul lunii, va susține Asociația ANAIS prin donația sumei necesare pentru ca 60 femei să primească asistență psihologică și juridică pentru a „fugi” din relații abuzive” – mai precizează aceștia pe rețelele de socializare.
Cum te poți implica: dacă deja ai descărcat aplicația #Alergado și ai sincronizat-o cu contul tău de Strava, tot ce-ți rămâne de făcut este să alergi. Nu contează viteza, ci doar distanța. În cazul în care încă nu ai încercat aplicația #Alergado, instaleaz-o gratuit din Google Play sau App Store și începe să faci bine prin alergare.
Mai multe detalii pe https://www.alergado.ro/

Startul se dă duminică 17 martie, ora 08.00, la OTOTO Dorobanți

Traseul va cuprinde magnolii și puncte cu flori frumoase din București. Participanții vor alerga pe o distanță de 6-8 kilometri iar finish-ul va fi în jur de ora 09.00 la OTOTO Dorobanți. Evenimentul este gratuit și poate participa oricine. Viteza de alergare va fi una scăzută și presărată cu mai multe pauze pentru fotografii.
Articolul precedentAltruismul a patru familii de la București și Oradea a salvat viața a 12 pacienți care necesitau transplant de organe
Articolul următorAsociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune, partener în HUB-ul de Inovație în Sănătate