Aeronavele Forțelor Aeriene Române vor lansa flori asupra spitalelor COVID din patru orașe din Moldova

0
167
Foto: Facebook Forțele Aeriene Române

„Centenarul Aviațiunii din Moldova” va fi marcat joi prin survolarea mai multor localități din regiunea Moldovei de către avioane militare de tip IAR-99 ȘOIM și elicoptere de luptă IAR-330 SOCAT din dotarea Bazei 95 Aeriană „Erou căpitan aviator Alexandru Șerbănescu” din Bacău.

Aeronavele Forțelor Aeriene Române vor survola orașele Suceava, Bârlad, Botoșani, Focșani, Galați, Iași, Piatra Neamț, Tecuci și Vaslui, iar deasupra spitalelor COVID-19 din Suceava, Botoșani, Focșani și Iași vor fi lansate flori „pentru exprimarea recunoștinței față de eroii în halate albe care s-au aflat în linia întâi în lupta contra virusului SARS-CoV-2”, se arată într-un comunicat remis, miercuri, de Prefectura Suceava și citat de Monitorul de Suceava.

„Centenarul Aviaţiunii din Moldova”, marcat marți în Baza 95 Aeriană ,,Erou căpitan aviator Alexandru Şerbănescu” din Bacău, este dedicat împlinirii a 100 de ani de la înființarea primei baze aeriene din regiunea Moldovei – Centrul de Instrucție al Aviațiunii.

Articolul precedentInstitutul Jenner (Universitatea Oxford) produce deja un vaccin contra COVID-19 pentru a-l comercializa în decembrie
Articolul următorOMS va modifica recomandările de tratament pentru COVID-19 în funcție de studiul privind dexametazona