Acad. Ioanel Sinescu: Urologia romaneasca se va bucura de un proiect de retehnologizare a tuturor unitatilor medicale

0
29

Ministerul Sanatatii va finanta un proiect de retehnologizare a tuturor unitatilor medicale cu echipamente de top pentru a imbunatati procesul de diagnosticare si de tratare a pacientilor cu patologie urologica, potrivit acad. Ioanel Sinescu, presedintele Asociatiei Romane de Urologie, director al Centrului de Uronefrologie si Transplant Renal Fundeni si Rector al Universitatii de Medicina si Farmacie a€œCarol Davila” din Bucuresti.

Retehnologizarea unitatilor medicale are in vedere si scaderea numarului de zile de spitalizare si utilizarea unor metode de tratament mai putin invazive si cu rezultate optime. Proiectul depaseste 11 milioane de euro.

Anuntul a fost facut in data de 17 iunie 2015, cu prilejul deschiderii oficiale a celui de-al 31-lea Congres National de Urologie ROMURO, ce se desfasoara in Bucuresti in perioada 17-20 iunie 2015.

Ad in title
Articolul precedentInstitutul Clinic Fundeni a demarat lucrari de reamenajare si reabilitare pentru mai multe sectii ale corpului A al Institutului
Articolul următorForumul European al Pacientilor si partenerii din domeniul sanatatii isi unesc fortele pentru responsabilizarea pacientilor