A intrat în vigoare Codul de conduită a evaluatorilor de servicii de sănătate

0
256

Ordinul președintelui Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate nr. 326/2020 privind aprobarea Codului de conduită a evaluatorilor de servicii de sănătate a fost publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 860 din 21 septembrie 2020.

Potrivit actului normativ, „Art. 1. – Se aprobă Codul de conduită a evaluatorilor de servicii de sănătate, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 2. – La data intrării în vigoare a prezentului ordin se abrogă Ordinul președintelui Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor nr. 216/2013*) privind aprobarea Codului de conduită a evaluatorilor de spitale înscriși în Registrul evaluatorilor de spitale al Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor, cu modificările ulterioare.”

Articolul precedentA încetat din viață medicul Iosif Szilagyi, șeful secției de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice de la SJU Satu Mare
Articolul următorAu fost instalate echipamentele medicale pentru funcţionarea Compartimentului ATI Neonatală la SJ Constanţa