75 de ani de existență a Institutului „C.I.Parhon”: Mesajul conf. dr. Corneliu Florin Buicu (VIDEO)

0
735

Conf. Dr. Corneliu Florin Buicu, vicepreședinte Comisia pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, a transmis un mesaj la împlinirea a 75 de ani de existență a Institutului Național de Endocrinologie „C.I.Parhon”.

Mesajul a fost transmis atât din partea sa, în calitate de deputat, de vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, cât și din partea Universității de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie din Târgu Mureș.

„Vreau să mă înclin cu respect în fața celor care au contribuit, cărămidă cu cărămidă, la construcția acestei instituții, acestui brand recunoscut în medicină și cercetarea românească. Vreau să felicit pe fiecare dintre cei care de-a lungul timpului și-au adus contribuția la a trata bolnavi, la a aduce numele acesta mai departe, atât la nivel național, cât și internațional. Fără oameni, fără echipă, lucrurile acestea nu ar fi fost posibile. Vreau să transmit tuturor celor care și-au desfășurat, își desfășoară sau își vor desfășura activitatea sub această cupolă a Institutului Parhon, multă sănătate, multe bucurii, multe împliniri și ‘La mulți ani!’. La mulți ani Institutului Parhon și la mulți ani fiecăruia dintre dumneavoastră! Aceste gânduri sunt atât din partea mea, în calitate de deputat, de vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, dar și din partea universității în care îmi desfășor activitatea. Vreau să vă transmit aceleași alese sentimente din partea Universității de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie din Târgu Mureș. La mulți ani tuturor!”, a transmis conf. Dr. Corneliu Florin Buicu.

Mesajul său vine în contextul în care luni se marchează 75 de ani de existență a Institutului Național de Endocrinologie „C.I.Parhon”.

Mesajul său vine în contextul în care luni se marchează 75 de ani de existență a Institutului Național de Endocrinologie „C.I.Parhon”.

Articolul precedentAustria: Restricții pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19
Articolul următorCifrele zilnice transmise de Grupul de Comunicare Strategică: 4.255 de cazuri noi de persoane infectate