Cîțu: Campania de vaccinare trebuie să continue. Sunt necesare eforturi speciale de informare în mediul rural

0
117

Premierul Florin Cîţu a declarat joi, într-o videoconferință cu reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică şi cu prefecţii, că trebuie să continue campania de vaccinare anti-COVID, în contextul în care numărul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 este în creştere.

„Este clar că avem un număr în creştere de persoane infectate şi aici trebuie să fim foarte atenţi. Campania de vaccinare trebuie să continue. Vreau de la dumneavoastră să ne asigurăm că avem capacitate de vaccinare intactă, să nu se închidă niciun centru de vaccinare să ne asigurăm că oameni se pot vaccina ca şi până acum. Trebuie să îi informaţi pe oameni de beneficiile vaccinării. Bineînţeles trebuie făcute eforturi speciale de informare în mediile rurale, dar ştiţi foarte bine că vaccinarea nu e obligatorie. Trebuie să explicăm foarte bine legat de vaccinarea copiilor sub 18 ani”, a afirmat Florin Cîţu.

Articolul precedentHotărârea CNSU privind stabilirea măsurilor aplicate în școli în contextul pandemiei de COVID-19
Articolul următorToleranţă zero pentru cei care falsifică certificate de vaccinare anti-COVID, avertizează premierul Cîțu