Noi restricţii sanitare au intrat în vigoare duminică în Israel

0
589

Noi restricţii sanitare au intrat în vigoare duminică în Israel, având în vedere creşterea numărului de infecţii cu coronavirus, informează DPA.

Măştile sunt din nou obligatorii pentru evenimentele în aer liber cu mai mult de 100 de participanţi şi chiar şi la evenimentele cu mai puţin de 100 de persoane pot participa de acum înainte doar: cei care sunt vaccinaţi; persoanele vindecate; sau persoanele cu un rezultat negativ la testul coronavirus.

De asemenea, copiii trebuie să prezinte acum un rezultat negativ al testului.

Cabinetul israelian a aprobat aceste măsuri săptămâna trecută.

Numărul de noi infecţii cu coronavirus raportate în Israel în decurs de o zi a depăşit deja de mai multe zile la rând pragul de 3.000.

Ţara înregistrează, de asemenea, noi recorduri de pacienţi cu COVID-19 bolnavi grav. După cum a comunicat duminică Ministerul Sănătăţii, 348 de pacienţi grav bolnavi au fost trataţi sâmbătă în spitale, dintre care 71 în stare critică, potrivit Agerpres.

Ultima dată când acest număr a depăşit 300 a fost în aprilie.

Doar aproximativ 58% din populaţie este complet vaccinată şi peste 422.000 de persoane au primit a treia injecţie de rapel.

Articolul precedentGCS a anunțat 208 cazuri zilnice de persoane infectate cu noul coronavirus
Articolul următorSondaj: Care sunt efectele resimțite după administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID Pfizer