Conf. Dr. Florescu: Se umple spitalul. Dacă nu vă vaccinați, să nu ziceți că nu ați știut la ce vă expuneți

0
417

Conf. Dr. Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din Capitală, a declarat că unitatea medicală se umple cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbidități, dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID-19, date de tulpina Delta.

Conf. Dr. Simin Aysel Florescu a precizat că forma critică de boală este dată de faptul că pacienții nu sunt vaccinați.

„Iar se umple spitalul. Cu cine? Cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbiditati, dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID; ce au aceștia în comun? Virusul mutant Delta, forma critica de boala și faptul ca nu sunt vaccinați. Pai de ce nu sunt vaccinați? Vaccin e peste tot, de toate felurile, e gratis și la pachet cu prezenta unei echipe medicale.
Și atunci de ce nu sunt vaccinați?? Pentru ca ” nu cred în vaccin”. Zău? Vaccinul este un produs medical palpabil, însoțit de dovezi stiintifice, nu este obiect de crez mistic!”, a scris conf. Dr. Simin Aysel Florescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din Capitală îndeamnă la vaccinare, pentru a le da celor din jur șansa la viață și sănătate.

„Vaccinați-vă, dați-vă și dați-le celor din jur șansa la viață și sănătate. Dacă tot nu vreți, să nu ziceți că nu ați știut la ce va expuneți”, a adăugat conf. Dr. Simin Aysel Florescu.

Articolul precedentFost președinte al SRE: Sunt adeptul vaccinării pe bază de indicație și recomandare medicală personalizată
Articolul următorAnca Dragu: România are nevoie de „codul accesibilizării” pentru persoanele cu dizabilități