Societatea Română de Reumatologie are un nou președinte

0
93

Prof. Dr. Simona Rednic, șefa Secției de Reumatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, a fost aleasă președinte al Societății Române de Reumatologie.

„Dorim să îi mulțumim pentru perioada de un an și jumătate în care a fost membru al Consiliului de Administrație al Spitalului nostru. În această perioadă dificilă, echilibrul și profesionalismul doamnei profesor au contribuit la eficientizarea acțiunilor Consiliului de Administrație. Printre proiectele susținute și implementate menționăm înființarea Centrului Clinic de Expertiză pentru Boli Rare Musculoscheletale Autoimune și Autoinflamatorii și acordarea a peste 30 de integrări clinice cadrelor didactice ale UMF ‘Iuliu Hațieganu’, care își desfășoară activitatea în cadrul disciplinelor clinice în Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca”, se arată într-un anunț al SCJU Cluj-Napoca.

Anterior alegerii ca președinte al Societății Române de Reumatologie, prof. Dr. Simona Rednic a ocupat funcția de președinte ales al Societății Române de Reumatologie.

Ad in title
Articolul precedentGheorghiță, despre valul patru de coronavirus:Discuţia nu este dacă vine, ci când și care va fi amploarea lui
Articolul următorProiectul „România Educată”: Prof. dr. Anca Dana Buzoianu, invitată la consultările de la Cotroceni